De PhoneJuice top 5 favoriete gratis game apps

header-gameapps-1000px

PhoneJuice houdt van smartphones, accessoires maar natuurlijk ook apps! Naast de handige apps die onze productiviteit verhogen en ons helpen om op de hoogte te blijven van de laatste smartphone-nieuwtjes, spelen we graag games in onze vrije tijd. Ons Social Team testte een heleboel gratis game apps en vandaag delen we onze vijf favorieten!

Jetpack Joyride

Barry Steakfries breekt in bij een laboratorium-achtige fabriek en jat een jetpack. Jouw taak is om Barry zo lang mogelijk te laten joyriden, opdrachten uit te voeren en verschillende coins te verzamelen. Door het uitvoeren van opdrachten bereik je een steeds hoger level en met de munten die je verzamelt koop je de meest toffe outfits en jetpacks!

Jetpack Joyride is te downloaden voor Android en Apple apparaten.

jetpackjoyride01

Merged!

Na het verslavende puzzelspel 1010! komt GramGames met een gelijksoortig spel: Merged! In deze game is het de bedoeling dat je drie blokjes met hetzelfde cijfer en kleur tegen elkaar aanzet, zodat ze samenvoegen tot 1 blokje en zo probeer je het bord leeg te spelen. Als je hier goed in bent, kun je oneindig doorgaan!

Merged! is te downloaden voor Android en Apple apparaten.

merged-1

Little Broken Robots

In deze game ben je een reparateur voor kapotte robotjes. Door hun bedrading weer goed te leggen zorg je dat de robots het weer doen. Het goed leggen van de bedrading is in het begin vrij makkelijk, maar wordt steeds moeilijker! Er is dus zeker wat denkwerk nodig voor deze game. Little Broken Robots is net als Merged! een puzzelspelletje, maar dan met een hoge cuteness factor!

Little Broken Robots is (nu nog alleen) te downloaden voor Apple apparaten.

littlebrokenrobots1

Neko Atsume

Over cuteness gesproken! Deze Japanse game is perfect voor kattenliefhebbers. Neko Atsume is namelijk een kattenverzamelspel: je plaatst voer en speeltjes in je digitale tuin en lokt zo katten uit de buurt. Je kan ze namen geven, checken wat hun favoriete speeltjes zijn, foto’s maken, of gewoon naar ze kijken. Hoe meer katten er bij je langskomen, hoe meer visjes je verdient en als je genoeg visjes hebt kun je gaan uitbreiden. Gewoonlijk probeer je de katten uit je tuin te weren, bij Neko Atsume omarm je ze!

Neko Atsume is te downloaden voor Android en Apple apparaten.

nekoatsume1

Lifeline

Van een schattig kattenspelletje gaan we naar een spannende interactieve game. In Lifeline neemt astronaut Taylor contact met je op. Zijn schip is gecrashed op een onbekende maan en hij lijkt de enige overlevende te zijn. Aan de hand van de informatie die Taylor je geeft, moet je keuzes maken om hem te helpen overleven. Dit verhaal is zo goed geschreven dat je er helemaal ingezogen wordt, het voelt bijna niet meer als fictie. Deze game staat bij ons op nummer 1!

Lifeline is te downloaden voor Android en Apple apparaten.

lifeline-1

Al dat gamen op je smartphone zorgt snel voor een lege batterij, maar gelukkig hebben wij genoeg PhoneJuice XL kabels in huis om onze telefoons op te laden. 😉 Wat is jouw favoriete game? Vertel het ons via Twitter!


_R97Y9sz-150---kopieOver de auteur: Saske de Schepper is YouTuber, blogger, P.A. en maakt (social media) content voor PhoneJuice. Houdt van mensen maar nog meer van dieren en speelt graag Rollercoaster Tycoon.

Verslaafd aan: fastfood en haar smartphone.
Favoriete PhoneJuice product: de Sticky Selfie Case.
Levensmotto: Don’t worry, feed a pigeon.