Kom we gaan ervoor! Er is behoefte aan smartphone kabels en laders die goed zijn, niet al dat spul wat na een paar weken uit elkaar valt. Snelle verzending, leuke kleuren! Ook extra lange kabels, zodat je lekker op de bank kan liggen. We noemen het PhoneJuice. Die telefoons zijn altijd leeg, ze kunnen wel een dorstlessertje gebruiken.

Geert
Directeur en code klopper

[email protected]

Onze enige echte programmeur. Geert kan in de digitale wereld alles maken en zorgt samen met Joppe voor de automatisering en de slappe humor binnen PhoneJuice.

Joppe
Directeur en ICT klusjesman

[email protected]

Joppe is een allround ICT-er die in Jip en Janneke taal kan praten. Verder kan hij ook koffie zetten en papier versnipperen.

Maurice
Directeur en omzet jager

[email protected]

Maurice is een ras-optimist. Alles gaat lukken. Een van z’n sterke punten is dat hij niet uit de online wereld komt zoals Geert en Joppe, daarom kan hij deze tekst niet veranderen.

Femke
Buitendienst baas

[email protected]

Femke bezoekt onze klanten in het Zuiden en kan met haar ruime ervaring perfect adviseren over de verkoop, plek van de display & acties voor een hogere rotatie.

Rob
Sales kanon

[email protected]

Rob, onze eerste echte Brabantse medewerker! Sales ervaring heeft hij niet nodig, genoeg geboren talent om alle benodigde taken zelfstandig uit te voeren.

Darcy
Marketing/Events

[email protected]

Of het nu een evenement is, marketing plan of het uitdelen van kauwgom, Darcy brengt alles in kaart.

Roberto
Buitendienst baas

[email protected]

Roberto heeft er altijd zin in. Samen met Femke is hij verantwoordelijk voor het onderhouden en inrichten van al onze verkooppunten. Let op: Kan sporen van pinda bevatten.

Robbin
Brein achter PhoneJuice

Robbin werkt vanaf het begin bij PhoneJuice. Als Geert, Maurice en Joppe het even niet meer weten, staat Robbin altijd klaar met zijn leerzame adviezen.

Angela
Klantenservice

Zonder Angela zouden wij ons druk moeten maken om ontelbaar veel dingen. Ze neemt zonder te vragen zoveel werk uit handen, dat we haar nooit meer kwijt willen.

Marjolein
Klantenservice

Marjolein pakt naast onze telefonische klanten ook al het bezoek in wat we krijgen. Ze is nooit chagrijnig, en verzorgt graag een kopje koffie, met natuurlijk een glimlach.

Marieke
Social baas

Marieke zit vol ideeën! Elke week zorgt ze voor een perfecte dosis social media. Zo blijft PhoneJuice goed zichtbaar.

Promotie team

Alwin en Saske

Ellen

Teske

Esther

Maura

Patricia