Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en het antwoord hierop.

Vragen over de producten

Ja, maar gelukkig zul je dit verschil bijna niet merken met een smartphone. De maximale snelheid van het opladen met de 3 meter kabels is 1 ampère, wat vaak ook de snelheid van de originele oplader is.

Onze kabels zijn een stuk steviger dan de meeste merken. Om je kabel optimale levensduur te geven, lees dan ons artikel met handige tips!

Alle telefoons met een Micro-USB aansluiting. Onder andere Samsung, HTC, LG, Google, Nokia, Huawei en Sony hebben standaard een Micro-USB connector.

Jazeker! Hier zijn al onze kabels op getest. Veel plezier met opladen!

Waarschijnlijk zit je connector vol met stof, waardoor de kabel geen goed contact kan maken. Gebruik een pincet om het aansluitpunt in je iPhone schoon te maken, dan doet hij het zeker!

Klantenservice

Boven de 25,- bestelwaarde is de verzending gratis! Onder dat bedrag betaal je 3,95 voor bezorging in Nederland en 5,95 in België.

Momenteel leveren wij in Nederland en België.

Je kan bij ons betalen met iDEAL, PayPal, Creditcard, AfterPay en nog een paar andere betaalservices.
Kijk voor meer informatie op onze pagina betaalmogelijkheden.

Als je bij ons voor 23:45 een bestelling plaatst, wordt hij diezelfde werkdag nog verzonden. Normaal gesproken heb je hem dan de volgende dag al binnen.

Ja hoor, daar doen wij niet moeilijk over. We geven op al onze producten een bedenktermijn van 30 dagen. Ben je niet helemaal tevreden om wat voor reden dan ook? Op onze pagina “Ruilen en retouren” leggen we je precies uit je een bestelling terug kunt sturen.

Wij van PhoneJuice weten het wel zeker! Je hebt echter wel een PhoneJuice kabel nodig om dit comfortabel tijdens het laden van je telefoon aan iedereen te vertellen.