Wat je nog meer kan doen met een PhoneJuice XL kabel

00-header

Onze PhoneJuice XL kabels zijn maar liefst 3 meter lang. Ideaal om je smartphone op te laden als je geen stopcontact binnen handbereik hebt! Maar je kan nog veel meer (praktische) dingen doen met onze 3 meter kabels. Hier wat ideeën!

Touwtje springen

output_yN6jXU

Deze activiteit schijnt één van de beste workouts te zijn als je je conditie wil opbouwen en/of wil afvallen! En je hoeft er nu dus niet eens een springtouw voor aan te schaffen, maar alleen even je XL kabel uit het stopcontact te halen.

Speel een Indiana Jones scene na

indianajones1

Gebruik onze 1 meter kabel voor een zweep of maak een lasso van onze 3 meter kabel en speel één van de epische scenes uit de Indiana Jones films na. Film het trouwens dan ook even, kan je het terugkijken (en lachen).

Hang je was er aan op

Met deze geïmproviseerde waslijn hoef je geen wasrek meer te kopen. En als je het goed in elkaar flanst, kun je tijdens het drogen van je wasgoed, ook nog eens je telefoon opladen!

Wat denk jij nog meer te kunnen doen met de PhoneJuice XL kabel? Laat het ons weten via Twitter!


_R97Y9sz-150---kopieOver de auteur: Saske de Schepper is YouTuber, blogger, P.A. en maakt (social media) content voor PhoneJuice. Houdt van mensen maar nog meer van dieren en speelt graag Rollercoaster Tycoon.

Verslaafd aan: fastfood en haar smartphone.
Favoriete PhoneJuice product: de Sticky Selfie Case.
Levensmotto: Don’t worry, feed a pigeon.